Funktioner & Verktyg

Administration

Robust drift, administration och underhåll


En kraftfull och kapabel molnplattform behöver ett robust förvaltningssystem och verktyg för data governance. Allt detta finns i City Cloud genom vårt användarsystem för molndrift och våra orkestreringsverktyg. Tillsammans säkerställer de att att din organisations dagliga arbete med drift och underhåll av er molninfrastruktur sker snabbt, effektivt och tillförlitligt.

City Control Panel

Orkestrering

Övervakning

Full kontroll över din data
Vårt skräddarsydda användarsystem för molndrift, City Controlpanel (CCP), är designat för att ge dig en bra överblick av hela din virtuella it-infrastruktur. I CCP bygger, skalar och underhåller du enkelt hela din stack i ett enda gränssnitt. CCP erbjuder även övervakning av dina virtuella instanser i City Cloud och låter dig samtidigt övervaka externa resurser. Med orkestrering i City Cloud, som drivs av OpenStack Heat, kan du programmera och driftsätta hela din molninfrastruktur med enbart kod.
Full kontroll över din data

Fördelarna med att administrera ditt moln i City Cloud

City Control Panel

Alla funktioner du behöver för drift och underhåll av din molninfrastruktur i ett intuitivt gränssnitt.

Gör mer med API:er

För avancerade användare är City Cloud en oerhört kapabel molnplattform som kan göra mycket mer än vad som syns på ytan. Eftersom att City Cloud är byggt på OpenStack har du tillgång till alla funktioner som finns tillgängliga i var och en av de installerade projekten. I vår OpenStack projektmatris kan du se vilka OpenStack projekt som finns installerade i City Cloud.

Spara tid och resurser

Det finns ingen anledning att bygga upp komplexa it-miljöer från grunden mer än en gång. Med orkestrering i City Cloud kan du designa en grundläggande miljö med hjälp av kod och sedan driftsätta den automatiskt - om och om igen.

Virtualisera din it-infrastruktur i City Cloud


Kom igång
Välj språk
City Cloud är en tjänst från City Cloud är en tjänst från City Network
Välj språk
City Cloud är en tjänst från

City Cloud är en tjänst från City Network