Funktioner & Verktyg

Beräkningskraft i molnet

Virtuella instanser och containers i molnet


I City Cloud har du tillgång till flexibel och kostnadseffektiv beräkningskraft. På bara några sekunder kan du skapa, starta upp och skala ut dina instanser allt medan du endast betalar för allokerade resurser. Beräkningskraft i City Cloud drivs av OpenStack Nova som finns i separata installationer i våra tillgängliga zoner och utgör grunden i vår publika molnplattform.


Virtuella instanser

Virtuella instanser med lokal lagring

Containers

Så provisionerar du beräkningskraft i molnet
Beräkningskraft provisionerar du enkelt i City Controlpanel (CCP), vårt skräddarsydda användarsystem för molndrift. CCP är precis rätt ställe att påbörja din resa med City Cloud och här kan du enkelt skapa, skala ut och bygga din infrastruktur från grunden genom att dra nytta av våra lagrings- och nätverksfunktioner. Kombinerat med orkestrering och våra avancerade API:er kan du automatisera hela din it infrastruktur i City Cloud.
Så provisionerar du beräkningskraft i molnet

Fördelarna med beräkningskraft i molnet

 
Elasticitet

I City Cloud anpassar du enkelt den underliggande beräkningskapaciteten till dina applikationer och deras aktuella behov direkt i vår kontrollpanel. Med hjälp av OpenStack Heat och ett övervakningsverktyg kan du automatisera hela processen och på så sätt kostnadseffektivisera hela din IT drift. I City Cloud finns även lastbalansering så att du kan säkerställa god tillgänglighet för dina tjänster i flera geografiska zoner.

 
Kontroll

Att hantera dina virtuella instanser är precis lika enkelt som att hantera vilken annan server som helst. Du har självklart root-access och kan starta om, stänga av, uppgradera, nedgradera och interagera med dina instanser precis som du vill.

 
Effektivitet

Vi tillhandahåller virtuella instanser i en mängd olika storlekar och variationer och alla debiteras per sekund. Börja smått och skala upp eller ned i takt med att dina behov förändras.

Virtualisera din it-infrastruktur i City Cloud


Kom igång
Välj språk
City Cloud är en tjänst från City Cloud är en tjänst från City Network
Välj språk
City Cloud är en tjänst från

City Cloud är en tjänst från City Network