Funktioner & Verktyg

Containers

Containers i City Cloud


Containers har blivit mer och mer populärt under senare år och det är inte så konstigt. Att kunna köra applikationer i en distribuerad containermiljö ökar isoleringen och gör det enklare att underhålla det underliggande lagret av virtuella instanser, lagring och nätverk. I City Cloud drivs containerfunktionaliteten av OpenStack projektet Magnum.

Please accept preferences, statistics, marketing cookies to watch this video.

Magnum CLI Demo from Adrian Otto on Vimeo.

Provisionering av containers i City Cloud
Containers i City kan driftsättas genom OpenStack Magnum API:erna. Detta innebär att container orkestrering genom Docker Swarm, Kubernetes och Apache Mesos blir tillgängligt som förstahandsresurser direkt i City Cloud. För nybörjare rekommenderar vi att ta en titt på City Cloud Academy och våra onlinekurser i hur du orkestrerar containers i City Cloud med hjälp av OpenStack Magnum och Heat.
Provisionering av containers i City Cloud

Fördelarna med att köra dina containers i City Cloud

 
Enkelt och snabbt

Med containers blir drift- och utvecklingsprocessen automatiskt snabbare. Att snabbt och kontinuerligt kunna lägga till nya funktioner och driftsätta ny mjukvara kapar inte bara på time to market utan säkerställer också en god kundupplevelse.

 
Effektivt

Containers är oerhört enkla och kräver inget eget operativsystem för att fungera. Flera containers kan köras på en och samma virtuella instans vilket i slutändan är både kostnadseffektivt och bra för miljön.

 
Plattformsoberoende

Med containers främjar du inte bara din organisations utvecklingsprocess, du undviker också inlåsning. Bygg upp din containermiljö en gång och driftsätt den sedan var du vill, om det så är i City Cloud eller hos någon annan leverantör.

Virtualisera din it-infrastruktur i City Cloud


Kom igång
Välj språk
City Cloud är en tjänst från City Cloud är en tjänst från City Network
Välj språk
City Cloud är en tjänst från

City Cloud är en tjänst från City Network