Vår resa till London och Cloud Expo Europe

Özgür Bal Mässor Leave a Comment

Vi har spenderat de senaste två dagarna i London där vi har ställt ut på #cee15 (Cloud Expo Europe) tillsammans med vår partner Interxion. Den här mässan var riktigt stor och vi var i väldigt gott sällskap. Över 300 utställare och 300 cloud experter från hela världen samlades här för att träffa ungefär 12000 besökare under två dagar. Det här är världens största och mest välbesökta eventet om molntjänster i världen.

Dagarna har varit fyllda med intressanta diskussioner om infrastruktur och vi har visat upp City Cloud OpenStack och alla funktioner som vi nyligen lanserade.

En sak som slog oss var hur imponerade våra besökare var av vår design, våra funktioner och våra framtidsplaner för City Cloud. Det är förstås väldigt roligt att höra och efter att ha jobbat med det här projektet under så lång tid glömmer man lätt hur bra det blev. Vi är väldigt glada och stolta över de kommentarer och det beröm vi fick av besökarna här.

Här är vår monter som vi alltså hade hos vår partner Interxion. Vi samarbetar med Interxion för vår fortsatta expansion i Europa och i dagsläget använder vi oss av deras serverhallar i London och Stockholm. Alla tjänster och all data som våra användare, via vårt gränssnitt, skapar i London finns här:

Den första dagen deltog vår VD, Johan Christenson, i en paneldebatt på Service Provider & Cloud Ecosystem scenen.  Ämnet var: What can Cloud Service Providers do to help enterprise organizations move from legacy systems. De andra panelmedlemmarna var  Dimitar Dimitrov, Executive Director, AttractSoft GmbH & Zetta Solutions ltd. Alliance och Aidan Simister, Director of Sales EMEA, IntermediaRory Duncan, 451 Research, modererade panelen och trion hade en riktigt bra diskussion om hur leverantörerna och branschen som helhet kan ta sig an den här utmaningen.

Andra dagen började med en härlig vy över London på väg till Excel London där mässan hölls och vi var taggade för fler möten med branschfolk och besökare som ville prata infrastruktur.

Johan deltog i en andra panel, den här gången på Service Provider Scenen på ämnet Will there be more than 5 cloud providers in the future?

Efter två fantastiska dagar i London är vi nu på väg hem till huvudkontoret i Karlskrona. Stort tack till alla som var där och alla som kom förbi vår monter. Om du inte fick chansen att se City Cloud OpenStack eller ställa dina frågor till oss under mässan så har du en ny chans redan nästa vecka. Onsdagen den 18:e mars kör vi nämligen en Live Demo och frågestund. Läs mer och registrera dig.