Funktioner & Verktyg

Nätverksfunktioner

Virtuella nätverksfunktioner i molnet


Att koppla samman dina virtuella instanser är förstås en väsentlig del av att bygga din IT infrastruktur. I City Cloud har du en bred samling nätverksfunktioner för att hantera routing, VPN och lastbalansering. De grundläggande nätverksfunktionerna i City Cloud drivs av OpenStack Neutron som låter dig koppla samman och skala ut dina virtuella instanser direkt i vår kontrollpanel.

Virtuella nätverk

Virtuella routrar

Floating IP

Lastbalansering

VPN

Planera ditt virtuella nätverk i molnet
De robusta nätverksfunktionerna i City Cloud provisioneras i City Controlpanel (CCP), vårt skräddarsydda användarsystem för molndrift. I CCP kan du ansluta och lösgöra IP adresser till dina virtutella instanser, skapa lastbalanserare och planera din nätverksinfrastruktur i alla våra tillgängliga zoner världen över. Allt detta och mer kan du också göra med våra avancerade API:er. Kombinerat med orkestrering kan du på ett enkelt och automatiserat sätt bygga upp, avveckla och återuppbygga hela din it infrastruktur i City Cloud.
Planera ditt virtuella nätverk i molnet

Fördelarna med att virtualisera ditt nätverk i City Cloud

Arkitektonisk
översikt

I CCP har du en god översikt av din nätverksarkitektur och kan enkelt göra ändringar i dina nätverksinställningar, direkt från en webbläsare.


Elasticitet

Anslut och koppla ifrån IP adresser från virtuella instanser och skapa VPN tjänster med ett klick. Kapacitetsplanering och dirigering av nätverkstrafik har aldrig varit enklare.

Global
distribution

Lastbalansera mellan virtuella instanser, tillgänglighetszoner eller till och med olika leverantörer. Allt med ett par enkla klick i vår användarpanel.

Virtualisera din it-infrastruktur i City Cloud


Kom igång
Välj språk
City Cloud är en tjänst från City Cloud är en tjänst från City Network
Välj språk
City Cloud är en tjänst från

City Cloud är en tjänst från City Network