My CityCloud – en ny era för drift i molnet

Özgür Bal Cloud Computing, Drift i molnet, E-post, Uncategorized Leave a Comment

Det är med stor glädje vi introducerar beta versionen av My CityCloud. Ett ställe för hela din IT-drift. Allt styrt från en webbläsare.

Du skapar dina servrar med det operativsystem du önskar, på bara några minuter. Du betalar så lite som 18,5 öre per timme för den mindre konfigurationen som ger dig 1 processor, 0,5 GB RAM, 20 GB diskutrymme samt hela 500GB dataöverföring. Vi driftar även din e-post om du skapar en server på My CityCloud. Du skalar upp men även ner med ett musklick. Detta ger enorm effektivitet både ekonomiskt och fantastisk flexibilitet.

My CityCloud kombinerar en aggresiv prismodell med den traditionella flexibileteten som drift i molnet erbjuder. Det blir en oslagbar kombination.

Som första äkta drift i molnet (Cloud computing) lösning för den Svenska marknaden hoppas vi diskutera utvecklingen för drift i molnet och ser fram emot att hjälpa dig och andra företag få en mycket kostnadseffektiv lösning som lever upp till ”hajpen” som diskuterats runt just ”Cloud computing”.

Prova på idag! Skapa ett konto – det är kostnadsfritt.