City Cloud OpenStack publik lansering och prissättning – vad betyder det för våra användare?

Özgür Bal Okategoriserade, OpenStack Leave a Comment

Idag lanserar vi City Cloud OpenStack publikt och du kanske redan har sett en och annan förändring på vår hemsida. Bland ändringarna har vi gjort justeringar i prislistan för City Cloud OpenStack som alla nya användare kommer få tillgång till från och med idag.

Skärmavbild 2015-03-02 kl. 09.54.59

Det här händer med ditt konto

Vi förstår verkligen vikten av tillgänglighet och vår publika lansering av OpenStack kommer inte påverka din infrastruktur över huvud taget. Alla existerande användare som registrerat sig innan 2015-03-02 kommer, utöver att behålla tillgången till den första generationens plattform, även få tillgång till OpenStack plattformen. Vi har funderingar och planer för en framtida migrering men låt oss inte förhasta oss. Vi kommer ta kontakt med alla användare som påverkas av detta när tiden är mogen.

Alla nya användare möter direkt den nya OpenStack-plattformen och kommer inte få tillgång till första generationens plattform

 

Priser

Prissättningen i den första generationens plattform och OpenSTack-plattformen är inte densamma. Existerande kunder som använder den första generationens plattform kommer fortfarande se de aktuella priserna i kontrollpanelen. Priserna som vi listar här på hemsidan avser City Cloud OpenStack som är den plattform alla nya kunder får tillgång till från och med idag. Vi har valt att sätta en linjär prissättning i City Cloud OpenStack vilket gör det lättare att räkna ut ditt totalpris. Testa gärna vår priskalkylator nedan och glöm inte att ta en titt på den fullständiga prislistan.

[ezfc id=’3′ /]

 

Det var allt för nu och vi hoppas att du kommer gilla City Cloud OpenStack. Tveka inte att kommentera dina frågor här.